Bruker du SMS-billett?
Dame På Kammerherreløkka 7 Per Stian Johnsen

Bruker du SMS-billett?

SMS-billett utgår på lokalbussen 1. desember, men vi har mange andre billettløsninger som er like enkle å bruke! 
Publisert: tirsdag 15. november 2022 - 12.00

SMS billett utgår 1. desember, men vi har mange andre billettløsninger som er like enkle å bruke.

Farte appen

Vi anbefaler først og fremst Farte-appen.  Appen er enkel å sette opp og bruke, og den gir deg den laveste prisen. På appen får du kjøpt både enkeltbilletter og periodebilletter (7 dager og 30 dager). 

Last ned Farte -appen:

For Android

For iphone

Farte reisekort

Dersom du ønsker å benytte deg av et fysisk reisekort, får du kjøpt og fylt på kortet på et av våre salgskontor eller på bussen. Du får også fylt på kortet i nettbutikken.  Du kan kjøpe både enkeltbillett/reisepenger og periodebilletter (7 dager, 30 dager og 180 dager) på reisekortet. 

På bussen

Du kan også kjøpe enkeltbilletter og periodebilletter med bankkort eller kontant på bussen. Da er prisen litt dyrere enn om du bruker appen eller reisekortet.  

Flex 30/30

Dersom du ønsker et mer fleksibelt produkt, bør du prøve billetten Flex 30/30 - Dette gir deg 30 turer i løpet av 30 dager. Den kan du fylle på reisekortet via nettbutikken vår eller på bussen.

Les om alle våre billetter og priser her.

Entur-appen og Vy-appen

Du kan også kjøpe enkeltbilletter på lokalbussene i Telemark med Entur-appen og Vy-appen. Les om det her.

Kundesenteret

Skulle du har noen problemer med å kjøpe billett, kan du bare ta kontakt med kundesenteret vårt tlf. 333 00 100. Ønsker du å møte noen for å få hjelp til å kjøpe billett, kontakt du ett av Vy buss sine lokaler i Telemark - se oversikt her.