Reiser du med tog? Du kan kjøpe et billigere 30 dagers periodekort for buss i Vestfold og Telemark i Vy-appen og dermed ha alle reisebevis i en app.
Billett Vy Appen

Reiser du med tog? Du kan kjøpe et billigere 30 dagers periodekort for buss i Vestfold og Telemark i Vy-appen og dermed ha alle reisebevis i en app.

Billigere bussbillett i Vy-appen i Vestfold og Telemark
Publisert: fredag 01. januar 2021 - 11:09

- I Telemark vil denne kombinasjonsbilletten mellom tog og buss i første omgang virke på Vestfoldbanen til/fra Grenland og Bratsbergbanen mellom Grenland og Notodden, men det er planer om at det også skal gjelde på stasjonene på Sørlandsbanen etter hvert. Vi tror pendlerne vil sette pris på at man nå kan kjøpe hele reisen i én app.

Lyst til å prøve?

Kjøp tilleggsproduktet «Buss Grenl-Notodden» eller «Vestfoldkort» i appen til Vy neste gang du kjøper et 30 dagers månedskort for tog fra togstasjonene i Grenland/Notodden og Vestfold. NB! Du viser ikke QR-koden på bussen, men kvitteringen fra Vy-appen, som viser tilleggsproduktet "Buss Grenl-Notodden (+ 300) ved påstigning.

Pris og informasjon om produktene 

Grenland:

Når du kjøper en 30 dagers periodebillett i Vy-appen til/fra togstasjonene Skien og Porsgrunn så får du mulighet til å kjøpe tilleggsproduktet Buss Grenl. Notodden for kr. 300,- og da vil du spare 100,- pr. mnd. og kan reise med alle lokalbusser i Grenland.

Notodden:
Når du kjøper en 30 dagers periodebillett i Vy-appen for reise på Bratsbergbanen til/fra Notodden stasjon så får du mulighet til å kjøpe tilleggsproduktet Buss Grenl. Notodden til kr. 300,- og da vil du spare 490,- pr. mnd. og kan reise med alle lokalbusser i Notodden-område, også med buss til/fra de mindre stasjonene på Bratsbergbanen, eksempelvis Nordagutu stasjon. 

Student Grenland og Notodden:
Er du student kan du kjøpe Tilleggsproduktet Buss Grenl. Notodden Student for 150,- i Vy-appen. Ordinært koster Periodebillett 30 dager på buss 465,- kroner for studenter i Notodden-området, 300,- i Grenland. En student vil da spare 150,- pr mnd. (Grenland) og 315,- pr. mnd. (Notodden), og kan benyttes på alle lokalbusser i Grenland og Notodden-området, også med buss til/fra de mindre stasjonene på Bratsbergbanen, eksempelvis Nordagutu stasjon. 

For informasjon om priser og billetter på bussene i Telemark, les her.

Vestfold:
Når du kjøper en 30 dagers periodebillett i Vy-appen til/fra togstasjonene i Vestfold (gjelder også Drammen stasjon) får du mulighet til å kjøpe tilleggsproduktet Vestfoldkortet for kr. 500,-. Med dette produktet kan du reise så mye du ønsker med lokalbussene i hele Vestfold. Ett ordinært Vestfoldkort Voksen koster 740,- så du sparer 240,-. pr. mnd.  

Student:
Er du student kan du kjøpe Tilleggsproduktet Vestfoldkortet Student for 300,- i Vy-appen.  Et ordinært Vestfoldkort UngVoksen (20-29 år) koster 430,- så da vil spare 130,- pr. mnd.

Ta kontakt dersom du har spørsmål. 
På e-post farte@vtfk.no eller kundesenter tfl. 33 30 01 00