Selina bruker bysykler til alle anledninger
Celina Nilsen På Farte Bysykkel

Selina bruker bysykler til alle anledninger

Selina Nilsen er en ivrig bruker av Farte bysykler, og har brukt elsyklene nesten hver dag det siste året.
Publisert: mandag 13. mai 2024 - 12:00

Selina Nilsen er en ivrig bruker av Farte bysykler, og har brukt elsyklene nesten hver dag det siste året.

Med et smil om munnen deler hun sin entusiasme: - Jeg syns bysyklene er et
fantastisk tilbud, spesielt for meg som bor litt utenfor sentrum. Jeg bruker syklene til å gjøre ærend rundt omkring i Skien og Porsgrunn, og sykler mange kilometer om dagen.

Sykkel har ingen rutetabell

 - Jeg har brukt syklene helt fra de kom, og de er helt geniale, de har spart meg for veldig mye stress. Jeg velger heller å sykle enn å ta buss, det er en vanvittig frihet. Du slipper å passe tiden, og kan velge når du ønsker å dra uten å måte vente på en buss.

Celina Nilsen på Farte Bysykkel i Grenland

Har leid sykkelen i 12 timer

Selina har noen dager leid sykkelen i 12 timer: - I appen blir alle turene mine lagret, og jeg har full oversikt over hvor mye jeg har syklet. I fjor brukte jeg bysyklene 80 prosent av tiden i sommermånedene. Noen dager leide jeg den i 12 timer, og da stopper jeg den hvor jeg vil. Det er virkelig enkelt og praktisk å bruke bysyklene. Jeg er takknemlig for at vi har dette tilbudet her i Skien og Porsgrunn, og ikke minst så koster det lite å bruke.

Transport og trim samtidig

Det blir mye "gratis" trim ved å bruke syklene, og Selina merker at formen har bedret seg disse månedene hun har syklet: - Jeg ser at formen har steget på disse månedene, og det er jo genialt å kunne slå to fluer i en smekk. Komme seg dit en skal, få frisk luft og trim samtidig.

Sykkelturene er ikke bare begrenset til sentrum.

Seline benytter ofte sykkelen til å utforske omkringliggende områder som Kjørbekk, Borgåsen, og Gråten. Hun bruker sykkelen til blant annet Rusta, Sparkjøp og Kiwi. - Jeg syns det er superhyggelig å kunne tråkke meg gjennom de ulike gatene og oppdage skjulte perler, spesielt når det innebærer å besøke brukthandlere og gå på skattejakt der.

Sjekk alle parkeringssonene her

Fant du det du lette etter?