Førjulskos og julehandel med lave skuldre
1200X671 Bilde Til Topp Nettside

Førjulskos og julehandel med lave skuldre

Er du som oss og elsker førjulstiden, og all kosen den bringer med seg, men sliter litt med at døgnet har for få timer?
Publisert: torsdag 10. november 2022 - 12:00

Er du som oss og elsker førjulstiden, og all kosen den bringer med seg, men sliter litt med at døgnet har for få timer? Stress ikke, vi i Farte skal gjøre vårt for at du får en mer behagelig førjulstid.

Glem strevet med å finne parkering, skraping av is på frontrute og gjennomfrosne fingre på et kaldt ratt. På våre busser er det alltid behagelig temperatur og vi tar deg helt frem til opplevelsene og julegavebutikkene. 

Om du tar buss med oss, kan du heller bruke tiden på å finpusse handlelisten, eller bare senke skuldrene og nyte turen med god musikk eller en podkast på øret. 

Førjulstiden er mer enn bare stress og rundvask, det er også høysesong for konserter, middager og samvær med familie, kollegaer og venner. Dette er gjerne aktiviteter som foregår på kveldstid, og da er det fint å vite at du alltid kommer deg trygt hjem igjen også om det blir litt sent.

Full oversikt over våre nattbusser, ruter og avgangstider finner du på våre nettsider her. 

I Farte jobber vi hele tiden med å forbedre rutetilbudet til våre reisende, og gjør vårt ytterste for at vi skal ha ruter som gjør at folk kan sette igjen bilen hjemme. Vårt siste tilskudd er direkteruta P10 mellom Gulset og Porsgrunn.

God tur. De smarte kjører gult.

Fant du det du lette etter?