Farte-appen

De billigste billettene får du i Farte-appen!

Du kjøper billett til buss og ferge i Telemark med farte-appen.

Enkeltbillett voksen (fra fylte 18 år) koster kun 25,- i Grenland - uansett reisevei. 26,- fra 1.2.24. Som voksen sparer du hele 20,- per reise mot å kjøpe enkeltbillett om bord på buss. Sone Grenland består av Skien, Porsgrunn, Siljan og Bamble kommuner.
Se prisoversikt her.

Periodebillett 24 timers, 7 dager og 30 dager kan også kjøpes i appen. 

Last ned appen

Betaling

Du kan betale med Vipps eller bankkort, og kan kjøpe billett til deg selv og andre som reiser sammen med deg, samt kjøretøy på ferge. 

Du bruker QR-koden i appen til å registrere billetten på bussene. På fergene viser du mobilen til matrosen for godkjenning. 

Billett aktiveres umiddelbart etter kjøp

Alle billettprodukter blir aktivert umiddelbart etter kjøpet (nedtelling starter ved å godta kjøpet i appen). Det er altså ikke mulig å kjøpe billett frem i tid. Vi anbefaler derfor at du kjøper billetten kort tid før reisen skal gjennomføres. 

Enkeltbilletter er gyldig i 1 time for reiser innenfor en sone. Hvis reisen din går over flere soner blir det lagt til ekstra tid på billetten din. Kjøp av billett i Farte-appen gir ikke reservert plass på ferga. 

Farte-appen er også gyldig på R1 (Seljord-Skien) og ekspressbusser 

Farte-appen med produktet Periodebillett Telemark/Hele fylket 30 dager er gyldig på R1 på strekningen Seljord-Bø-Skien, Haukeliekspressen og Vy1ekspress på strekningen Notodden-Kongsberg, sammen med lokalbussen.

Hvis du skal kjøpe produktet Periodebillett 180 dager for reiser med lokal -og ekspressbuss kan du fylle på et  Farte-reisekort.   Farte-appen er ikke gyldig på Konkurrenten på E-18 mellom Skjelvik (Porsgrunn) og Tangen (Kragerø). Da bruker du Farte reisekort. 

Billetten på Farte-appen er personlig

MERK! Billetten er personlig og kan ikke sendes til en annen mobiltelefon eller applikasjon. Bilde/skjermdump av billetten sendt fra en annen mobil er ikke gyldig billett. Ved kontroll vil dette gebyrlegges.

Skal du kjøpe billett til andre.

Fant du det du lette etter?