Tog og buss-billett

30.1.24. Kombinasjonsbilletten kjøpt i Vy/Entur-appen kan midlertidig ikke leses på bussene i Telemark pga. tekniske problemer. Leverandøren jobber med saken og vi beklager ulempene det medfører. Gyldig billett på mobilen kan vises til sjåføren på bussen, som kontrollerer dagens kode/bilde i appen.

Reiser du fast med toget på Vestfold eller Bratsbergbanen, og bussen er et alternativ til og fra? Vi har  sammen med Vy tog og Entur lansert kombinasjonsbilletten som kan benyttes på tog mellom alle togstasjoner i Vestfold og Telemark, der Vy tog kjører – og på alle lokalbusser i fylket.   
Kombinasjonsbilletten kan benyttes på alle reiser innad i fylket. Så nå lønner det seg å alltid la bilen stå om du kan benytte buss eller tog på dine reiser – både til og fra jobb og på fritiden.
Billetten er også gyldig på nattbussene i Grenland og i Tønsberg og Horten.

Kombinasjonsbillettene kjøper du i Vy-appen og Entur-appen!
I starten vil du når du benytter lokalbuss måtte vise til sjåføren at du har gyldig billett – og billetten kan leses med qr-kode på bussene. 

Du sparer penger hver måned på å la bilen stå!

Reiser du fast med toget mellom Skien og Porsgrunn har du tidligere betalt 925 kroner for kun togreisen. Har du også reist med buss har du betalt 1225 kroner totalt (kr 300 for tilleggsprodukt tilgjengelig i Vy appen). Ved kjøp av kombinasjonsbilletten vil du nå kunne spare 345 kroner pr måned. 

Reiser du fast med toget mellom Larvik og Porsgrunn har du tidligere betalt 1450 kroner for kun togreisen. Har du også reist med buss har du betalt 1950 kroner totalt (pris fra 15. august periodebillett buss i hele fylket). Ved kjøp av kombinasjonsbilletten vil du nå kunne spare 1070 kroner pr måned. 

Se flere priseeksempler i artikkelen her:  Tog + buss i en billett med Kombinasjonsbilletten (farte.no)