Reise

Du finner våre rutetabeller her.

Vi anbefaler å benytte vår reiseplanlegger som du finner her.
Reiseplanleggeren oppdateres fortløpende med avvik og endringer. 

Våre rutehefter inneholder kun et utdrag av holdeplassene hver linje betjener. 

Bruk vår reiseplanlegger til å finne avganger og ankomst fra den holdeplassen du vil reise fra og til. Du kan også laste ned appen VKT Reise.

Bruk vår reiseplanlegger eller VKT Reise-appen Søk fra/til holdeplass, adresse eller stedsnavn og du vil få opp de reisealternativene som passer ut i fra ditt søk. I VKT Reise og i vår reiseplanlegger på vkt.no vises sanntid med gule tidspunkter
 
Last ned vår app VKT Reise så har du enkelt tilgang til denne på din egen telefon. 

Sanntid

  • Sanntid er avgangstider som oppdateres. På reiseplanlegger på web og i app, se etter de gule klokkeslettene, de forteller deg hvor lang som gjenstår til bussen kommer. De hvite klokkeslettene er planlagt rutetid der sanntid ikke er tilgjengelig. De hvite klokkeslettene gir deg oversikt lenger frem i tid.

    På de elektroniske skjermene på holdeplass og rutebilstasjon, se på klokkeslett for avgang. Er klokkeslettet satt opp med «ca.» foran, er det planlagt rutetid etter tabell. Klokkeslettene uten ca. foran, er sanntid.

 

  • Sanntiden beregnes ut fra hvor lang tid bussen normalt bruker mellom to stoppesteder og hvor langt det har kjørt siden siste meldepunkt.

  • Husk at sanntiden er basert på normal kjøretid for transportmiddelet. Hvis det oppstår uforutsette hendelser, som skaper kø og forsinkelser, kan forventet ankomsttid justeres opp og ned i antall minutter.

Du finner sanntid i vår reiseplanlegger på farte.no, i appen VKT Reise

Vi har vår Reisegarantien som forplikter oss til å gjøre vårt beste for at du kommer fram til rett tid.

Vår reisegaranti kan du lese mer om her 

Hele reisen billetteres ved påstigning første reisestrekning. Så dersom din reise består av bussbytte - be sjåføren slå inn hele strekningen med det samme på første buss du reiser med. Dersom du kjøper billetten selv med VKT Mobilbillett så velg fra og til holdeplass. Om du kun skal  reise innen en sone kan du velge områdebillett. 

Med overgang menes bytte fra lokalbuss til lokalbuss for videre reise innen gyldighetstiden på billetten. Gyldigheten er avhengig av reisestrekning og beregnes slik: 60 minutter + 30 minutter pr sone det betales for.

Har du betalt for hele reisen må du på neste buss opplyse sjåføren om overgang og vise billetten.

Dersom bussen er forsinket, og tid for gyldig billett er oversteget, er billett fortsatt gyldig fram til bestemmelsesstedet. Dette gjelder også ved overgang.